Nejnovější recenze ze sekce Dárkové poukazy
Vypadá moc hezky
- Zboží vypadá prémiově
- Přijde v malé krabičce s dřevěnými vlákny uvnitř, takže je možné zabalit jako dárek.
Pokud chce člověk obdarovat své blízké financemi na trochu jiné úrovni než financemi v obálce, toto je to pravé originální řešení.
- Dobrá cena
- Trochu víc masivnější než jsem očekával
Může se hodit
- kvalita
- Jistota kvůli přepravě
nakupujeme již delší dobu, já za sebe doporučuji
- Dobrý
Vše je o náhodě a pojištění je vždy na místě, pokud je ta možnost.
EUC Laboratoře preventivní basic test s online konzultací výsledků
Přidáno: 22. srpna 2024
(naposledy upraveno 22. srpna 2024)
Zakoupeno v EUCLékárna.cz
Rychle, kvalitně a budete mít představu co se s vámi děje.
EUC Laboratoře test na vitamín D
Přidáno: 22. srpna 2024
(naposledy upraveno 22. srpna 2024)
Zakoupeno v EUCLékárna.cz
Skoro každý clověk má sniženou hladinu vitamínu D, je důležite to controlovat. Dokonce v létě já mám nedostatek bohužel.
Je na zvážení zákazníka
- Elektrické startování
vucher
voucher jsme koupili babičce k svátku, aby si mohla koupit zdravotní nazouváky :-)
Pri objednavce jsem nepoznala, jakou formou bude odber. Na odbernem miste mi bylo receno, ze ze slin a ze to pani roky nedelala..volala do laboratore, tam taky poradne nevedeli. No odebrala tedy sliny a poslala..vysledek rychle a negativni, ale hrozne zmatky okolo. Snad se na nej mohu spolehnout. Za 800 bych cekala jiny servis.
- poukázkou nikdy netrefiš vedle a mají jich tam na výběr
Když si objednáte doručení emailem, tak na vás vyskočí absurdní hláška, že vám elektronická poukázka přijde běžnou poštou. Pak se systém zablokuje a čeká to na Alzáky než to zprovozní.
Když s poukázkou chcete zaplatit, tak to po vás chce kartu, byť je hodnota poukázky vyšší než cena nákupu.
Vždy dobře zabalené zboží.
- Dobrá komunikace